Reliance & Co kender branchen

 

Vi tilbyder lige nu frisører et unikt tilbud på revisorassistance. Vi klarer bogføring, momsangivelse,  og udvidet selvangivelse for kr. 6.000 eksklusiv moms. Tilbuddet månedsafregnes, altså kr. 500 om måneden for revisorbistand.

Kontakt os, få et GRATIS servicetjek og benyt dig af tilbuddet. Det er ikke besværligt at skifte revisor, det står vi for.

Bogføring

 

Har du max 500 kassebilag på et år og holder du selv styr på dem i en mappe? Så hjælper vi dig med at bogføre bilagene til konkurrencedygtig pris.

Du skal blot aflevere eller sende dine bilag hvert kvartal, så klarer vi resten med afrapportering til dig om hvordan kvartalet er forløbet. Samtidig kan du trække på vores erfaring, for opdager vi at du betaler for meget for services eller produkter, så får du det straks at vide. Vi kan endda stå for evt. forhandlinger med leverandøren.

Vi kender din branche og har mange lignende kunder, derfor har vi altid fingeren på pulsen og kan rådgive dig løbende.

Momsangivelse

 

Hvad bliver momsen denne gang? Selvom man altid selv har en idé om hvor meget man skal betale i moms, er det altid rart at kende det præcise tal.  Vi bogfører løbende for dig og har altid hurtig ekspedition. Det giver dig tryghed og du kan fokusere på din virksomhed. Vi står for indberetning via skats tastselv system når du har autoriseret os.

Udvidet selvangivelse

 

Hvad bliver skatten i år? Det kan du følge løbende og vi tilbyder også at regulere din B-skat undervejs. Via vores erfaring og tjeklister sikrer vi at du får de fradrag du er berettiget til og vi kan rådgive om evt. skatteplanlægning via virksomhedsskatteordning o.l.

Reliance & Co skaber tryghed om din økonomi.